BejelentésMatyó Kertbarát Egyesület 3400. Mezőkövesd, Szent László tér 24.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Szervezeti kapcsolatok

Ezen az oldalon bemutatjuk azokat a kertbarát egyesületeket, melyekkel felvettük a kapcsolatot.


2012.09.01-én elmentünk a közeli Füzesabonyba, a Város Napja rendezvényre, hogy felvegyük a kapcsolatot a helyi Kertbarát Kör Egyesülettel. Egy szipmatikus társasággal találkoztunk. Vezetőjük, Nagy László úr, aki szeretettel fogadott bennünket és röviden, bemutatta a kiállításon való résztvevőket, elmondta, mivel foglalkoznak, hogyan segítenek a városuk szépítésében. Szóban megállapodtunk, hogy a következő esztendőkben mindenben segítjük egymást.

Nagyon szép, ízlésesen feldíszített sátorral ékesítették a rendezvényt.

A képen balra, Nagy László elnök úr:

Visszahívtuk az egyesület tagjait Mezőkövesdre, az egy hét múlva, szombaton megtartott jeles eseményre, a mezőgazdaságo gépész találkozóra.

Köszönjük a kedvességeteket, egy szimpatikus csapattal gazdagabbak lettünk.


2012.02.22-én a Rimaszombati Mezőgazdasági Kamara jött Mezőkövesdre, a Zsóry fürdőbe. Megbeszéltünk velük egy találkát, a Mezőgazdasági Gépmúzeumban délután öt órára. Tóth Ferenc kamara elnök vezetésével hárman jöttek. Kádár Zoltán múzeum igazgató bemutatta a gépmúzeumot, majd beültünk a gazdaházba, ahol megvendégeltük őket. Egy jót beszélgettünk. A beszélgetéshez csatlakozott Hajdú Ráfis János bácsi is, a gépmúzeum alapítója. Szeptember végére meghívtak bennünket Rimaszombatra, a mezőgazdasági kiállításra és vásárra.

 

A képen szemben a kamara elnökségének tagjai:

 


 

A beszélgetés:


 

Az Egri Kertabrát Kör Egyesülettel, 2011 év elején vettük fel a kapcsolatot.Az egyesület már 35 éve alakult. Tagjai igazi kertészetet kedvelő, kertészetet szerető emberek.

 

Érdemes belelapozni honlapjukba: http://www.kertbaratkoreger.5mp.eu/

Két alkalommal volt közös kirándulásunk, amin egyesületi tagjaink kozül is részt vett három-négy fő. Voltunk Kácson, Dr. Kapusi Imre erdőmérnök erdejében és Erdélyben.

2011 év végén meghívást kaptunk az év végi közgyűlésre és az azt követő bálra. Üres kézzel nem mentünk, süttettünk egy tortát, amin a logónk szerepelt:

És a buli:

A barátságot folytatjuk.


 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!